WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

İYİ Parti, 2 yaşındaki Sıla bebeğin hayatını kaybetmesi üzerine tepki gösterdi

İYİ Parti, uğradığı şiddet ve cinsel istismar dolayısıyla 30 gündür yoğun bakımda olan 2 yaşındaki Sıla bebeğin bugün hayatını kaybetmesi üzerine açıklama yaptı.

İYİ Parti, 2 yaşındaki Sıla bebeğin hayatını kaybetmesi üzerine tepki gösterdi
Paylaş:

İYİ Parti, Tekirdağ'da maruz kaldığı şiddet ve cinsel istismar dolayısıyla 30 gündür yoğun bakımda olan 2 yaşındaki Sıla bebeğin bugün hayatını kaybetmesi üzerine açıklama yaptı.

Parti'nin açıklamasında "Biz ''bebek'', “şiddet” ve “istismar'' kelimelerini yan yana getirmekten utanırken bu caniliğin faillerini, seyircilerini; kör, sağır, dilsiz kalarak gizli suç ortaklığı yapan kim varsa hepsini lanetliyoruz" ifadeleri yer aldı.

"Cezaları caydırıcı ve uygulanır kılacağız" denilen İYİ Parti'nin açıklamasında şu ifadeler vurgulandı:

"Devleti yönetme iddiasındakilere, lafa gelince ağızlarından düşürmedikleri o tarihi; “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın'' nasihatını hatırlatıyor ve söz veriyoruz: Çocuklarımızı gömerken değil; onlar doğarken, onlar büyürken, onlar yaşarken sarıp sarmalayacak bir yönetim anlayışı tesis edilene kadar gerekirse uyumadan çalışacağız. Tek bir çocuğumuzu daha kaybetmemek için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz!"

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.