Fatma Bucak’ın torunları Şanlıurfa’nın tanınmış ailelerinden Karadağ’lar bu seçimlerde dayıları olan Mehmet Fati Bucak’ı destekleyeceklerini  açıkladılar.

 Hilvan’da mensupları oldukları aşiretleri rişvanlılar ve Suruçta olan Pijanlılar Urfa merkezde tüm akrabaları ile gerek telefon görüşmelerinde gerek yüz yüze y baba yadigarı olan dayıları Fati Bucak’ı her türlü destekleyeceklerini açıkladılar.Karadağ ailesi tüm akraba eş ve dostlarına Bucak için destek isterken gerek aileler için gerek Urfa icin hayırlı olacağınk belirterek şimdiye kadar memleketleri olan Urfa’da millet vekilliği yapıp Şanlıurfa’ya ve millete hiç bir fayda saglamayan bir çok  vekiller çıkardıkki  bir garibani sofrasında misafir edemeyen ve devletin arabasıyla devletin makamıyla insanları aşşalayarak bir garibin derdine çare olmayan o kadar sıradan vekiller çıkardık diyen Karadağ ailesi adına konuşan İsmail Karadağ aynı zamanda milletvekilleri konuştuklarında mangallarda kül bırakmayan okadar sahte vekiller gördük.Artık buna bi son verilmesini ve bunun hakkınıda  gerek Meclis kürsülerinde gerek garip sofralarında hakkıyla hiç bir menfaat gözekmeksizin dayımız Fatih ağanın hiç bir devlet desteği olmadan hiçbir kimseden menfaati olmadan kapısına şimdiye kadar gelen tüm garıplerin tüm ezginlerin ağası abesi yoldaşi olmuştur.

İsmail Karadağ; rabbimin izniyle bu saatten sonra Meclis kürsülerinde gerek Urfa icin gerek garipler icin Allah’ın  izniyle hakkını  verecektir. O yüzden biz baba yadigarımız olan ağabeyimiz dayımız Mehmet Fatih Bucak’ı destekleyeceğiz açıklamasında bulundu.

Karadağ rabbim nasip ederse bizzât Şanlıurfa’ya gidip tüm akraba ve eş dostlarla yüz yüze görüşüp seçimler bitane kadar dayım Fati Bucak’ı yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

Bunun yanı sıra sözlerine son verirken gerek telefon konuşmalarında gerek aldığı bilgilere göre kendilerine gönül koyan akrabaları olduğunu söyledi.

Karadağ konuşmasının sonunda bizim gözümüzde tüm akrabalarımız bizim için çok kimetlidir bizde ayrım olmaz,ama lakin idolüm olan dayımız Fati ağa bizim için ayrı bir yeri vardır. O yüzden bize darılan küsen akrabalarimizada saygı duyuyorum ve biz baba yadigarımız dayımız Fatih ağayı her koşullarda yanında olacaz dedi.

Karadağ ;  bizim çizgimiz bellidir bilenler yıllardır bilir biz neysek oyuz yağmur nere yagıyorsa tarlayi ora cekmeyi bilmeyiz rabbimin izniyle dayımız Fatih ağayı kürsülerde alkışlarla karşılayacağız şeklinde ifade etti