WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

DSÖ: Gazze’de sağlık sistemi çöktüğü için rehabilitasyon ve özel bakım mevcut değil

Cenevre, 11 Ekim (Hibya) – Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Gazze’de sağlık sistemi çöktüğü için rehabilitasyon ve özel bakımın mevcut olmadığını bildirdi.

DSÖ: Gazze’de sağlık sistemi çöktüğü için rehabilitasyon ve özel bakım mevcut değil
Paylaş:

DSÖ’den yapılan açıklamada Gazze’de yaralananların en az 24 bin 90’ının, şimdi ve gelecek yıllarda rehabilitasyon hizmetleri gerektiren hayat değiştirici yaralanmalara sahip olduğunun tahmin edildiği belirtildi.

Sağlık sistemi çöktüğü için rehabilitasyon ve özel bakımın mevcut olmadığını aktarılan açıklamada “DSÖ, artan ihtiyaçlarla başa çıkmak için sağlık sisteminin yeniden inşası için kritik öneme sahip olan ateşkes çağrısını yineliyor.” denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.