İSTANBUL (AA) - Tohum Holding'in tüketici sağlığı markası Vitago, çocukların sağlıklı büyümelerine ve bilişsel gelişimlerine destek olmak için 22-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Akasya AVM Kidzania'da kodlama atölyeleri açtı.

Tohum Holding açıklamasına göre, yapılan etkinliklerde atölyeye katılan çocuklar, Vitago Kids’in Rafadan Tayfa'lı eğlenceli "gummies" ürünlerinden vitamin alarak robotlarını kodladı.

"Vitaminin en eğlenceli hali: Vitago Kids" mottosuyla Rafadan Tayfa'lı gummies ürün ambalajlarının renklerinden ilham alınarak hareketlenen robotlar, hem çocukların dikkatini çekti hem de onlara vitaminlerin fiziksel ve bilişsel faydalarını gösterdi. Böylece, çocuklar hem sağlıklı beslenmenin önemini hem de teknolojik becerilerini geliştirebilecekleri bir deneyim yaşadılar.

- Vitago uzmanları, aileleri akılcı takviye kullanımı konusunda bilgilendiriyor

TRT Çocuk karakterlerinin tek lisanslı vitamin üreticisi olan Vitago Kids, muadil yurt dışı markalara yerli bir alternatif sunmasıyla ebeveynlerin odağında yer alıyor. 23 Nisan etkinliklerinde çocuklar Vitago Kids karakterleri eşliğinde kodlama öğrenirken, ebeveynler de Vitago sağlık uzmanlarından ürünlerin içerikleri ve çocuklarda doğru vitamin ve takviye ürün kullanımı hakkında bilgi aldı.

Vitago sosyal sorumluluk anlayışının bir gereği olarak, çocuklarda sağlıklı gelişim ve doğru vitamin kullanımını yaygınlaştırmayı hedefliyor. Bu amaçla sağlıklı beslenme sitesi ailedestek.com 'u da destekliyor.

- Hep İyi Hissettiren Marka” mottosu

"Hep İyi Hisset" mottosu ile tüketici sağlığı alanında faaliyet gösteren ve Tohum Holding’in bir şirketi olan Vitago, GMP İyi Üretim Uygulamaları Sertifikası, Organik Üretim Müteşebbis Sertifikası, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası, HACCP 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi Sertifikası, Helal Üretim Sertifikası, Etik Uygunluk Sertifikası, FDA Amerikan Gıda Komisyonu Uygunluk Sertifikası, Vegan üretim sertifikası ve BRC (British Retail Consortium) sertifikaları ile güçlü üretim altyapısına sahip kendi fabrikasında üretimini sürdürüyor.

Vitago, çocuklar için Vitago Kids markasıyla Rafadan Tayfa, Pırıl ve Z Takımı lisanslarıyla üretim yapmaya devam ediyor. "Premium" grubu ürünlerle anlaşmalı eczanelerde yer alan Vitago, "Daily" ürün grubuyla Macrocenter, Migros, Watsons, Gratis, Eve Shop, File mağazalarında, Getir, Yemeksepeti, İstegelsin, TRTmarket.com, hepiyihisset.com sanal mağazalarda ve Trendyol, Hepsiburada, Amazon ve N11 başta olmak üzere tüm pazaryerlerindeki kendi resmi mağazasında kullanıcılarına doğrudan temas kuruyor.

Yurt dışında da Körfez ülkeleri ve Balkanlar başta olmak üzere Latin Amerika’dan Moğolistan’a kadar 11 farklı ülkede temsilciliği bulunuyor.