İSTANBUL (AA) - Konya Şeker yerleşkesinde geleneksel bayramlaşma programı, PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu ve kurum çalışanlarının katılımıyla Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününde gerçekleştirildi.

Konya Şeker'den yapılan açıklamada bayramlaşma programındaki konuşmasına yer verilen Erkoyuncu, şevkle, aşkla ve azimle çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Erkoyuncu, "Bayram, tüm ülkede olduğu gibi bizde de buruk yaşandı. Malum, deprem felaketi sadece bölgeyi değil, bizleri de derinden etkiledi. Aynı avludayız. Acıları yüreğimizde hissettik. Biz bir aileyiz. Sizin de katkılarınızla Torku olarak yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İlk hasattan sofraya kadar üretim çarkını sofralara taşımaya devam edeceklerini aktaran Erkoyuncu, "Samimiyetle söylüyorum iyi de gidiyoruz. Size güveniyoruz. Hepinize ayrı ayrı değer veriyoruz. Konya Şeker ailesi büyük bir ailedir. Tüm çalışma arkadaşlarımıza işlerinde kolaylık diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi, Konya Şeker Yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Birlik Holding çatısı altındaki şirket yöneticileri, Şeker-İş Sendikası temsilcileri ve çalışanların katıldığı bayramlaşma programında çalışanlar da birbirleriyle bayramlaştı. ​​​​​​​