Ak parti Şanlıurfa milletvekili adayı Abdurrahim Dusak,Beraberinde Av Abdurahim Demiryeri ile Hilvan ilçesinde Kanaat önderi Şeyh Salih Tektaş, Kaymaz ailesi Kanaat önderi Halil Kaymaz,Hilvan Stk ve Esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Ak parti Şanlıurfa milletvekili adayı Abdurrahim Dusak Dur dur bilmiyor.
Vekil adayı Dusak, Hilvan ilçesine giderek destek istedi.
Kendisine eşlik eden Av.Abdurrahim Demiryeri ile beraber sahaya inen Ak parti Şanlıurfa milletvekili adayı Abdurrahim Dusak Hilvan ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.
Vekil Adayı Dusak,Bugün Hilvan ilçesinde çok değerli dostlarımızdan ,Şeyh Salih Tektaş,Halil Kaymaz ile  beraber olduk.Bizleri misafir ettikleri için çok teşekkür ederim.Akabinde Stk ve Esnaf ziyaretlerinde bulunduk.Esnaflarımızın sorunlarını Stk başkanlarımızın sorunlarını dinledik.O sorunları not ettik.İnşallah Vekil olarak meclise gidersek bu sorunların takipçisi olacağız dedi.
Av.Abdurrahim Demiryeri ise Ak parti millet vekilli adayımız sayın prof doktor Abdurrahim Dusak hocamız ve parti teşkilatımızla Hilvan ilçesi kanaat önderlerinden Şeyh Salih Tektaş ve ailesini ziyaret ettik.her zaman ki gibi sayın Tektaş ailesinden ak kadrolara tam destek geldi.Sıcak samimi ilgilerinden dolayı Şeyh Salih ve değerli ailesine sonsuz teşekkür ederiz. Akabinde  Halil Kaymaz ve Kaymaz ailesini ziyaret ettik.her zaman ki gibi sayın Kaymaz ailesinden ak kadrolara tam destek geldi.sıcak samimi ilgilerinden dolayı Halil Kaymaz ve değerli ailesine sonsuz teşekkür ederiz dedi.Hilvan Ziyaretinde Hilvan Belediye başkanı Aslan Ali Bayık,Ak parti Hilvan ilçe başkanı Mustafa Cıdır,Ak parti Şanlıurfa il yönetim kurulu üyesi Halil Örgen hazır bulundu.