WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Tunç, İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarının açılışını yaptı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'da İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarının açılışını gerçekleştirdi.

Bakan Tunç, İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarının açılışını yaptı
Paylaş:

Adalet Bakanı Tunç, İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarının açılışını Ankara’da gerçekleştirdi.

125 işyurdu müdürlüğünde verilen mesleki eğitimler sonucunda hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen gümüşten hediyelik eşyaya, gıdadan tekstile, ağaç işlerinden mobilyaya yüzlerce çeşit ürünü, 5’incisi düzenlenen fuarda vatandaşlara sunulduğunu ifade eden bakan Tunç, "Adalet Bakanlığı olarak bir taraftan ceza infaz kurumlarında hükümlülerin ıslahını ve topluma kazandırılmasını sağlarken diğer taraftan da işyurtlarına bağlı atölye ve tesislerde çalışma imkanı sağlıyoruz. Böylece hükümlülere hem maddi destek sağlıyor hem de ülke ekonomisine katkı sunuyoruz." açıklamasını yaptı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.