WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Kaçak Telefon Operasyonu Sonrası Esnaf Kepenk Kapattı

Şanlıurfa Kapaklı Pasajına gümrük kaçağı telefon operasyonu düzenlendi. Esnaf operasyon sonrası kepenk kapattı.

Kaçak Telefon Operasyonu Sonrası Esnaf Kepenk Kapattı
Paylaş:

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Teknolojik araç gereçlerin satıldığı pasajda gümrük kaçağı cep telefonu araması yapıldı.

Sınır hattı üzerinden vergileri ödenmeden yurda kaçak yollarla sokulan cep telefonlarına tutanakla el konuldu.

Esnaf son aylarda sık sık operasyon düzenlenmesinden rahatsız olduğunu belirtti. Bazı esnaflar kepenk kapattı.

Vatandaşlar ise haksız kazançla mücadelede polisin yanında olduklarını belirtti.

Haber: İbrahim Uyğur 

Haberin Galerisi

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Fakıbaba İstifa Etti

Akışın sonuna geldiniz.