WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
SPOR

Amedspor Kadın Futbol Takımı, çalışmalarına yeniden başlıyor

Diyarbakır, 18 Ekim (Hibya) - Amedspor Kadın Futbol Takımı, milli maçlar nedeniyle verilen 3 günlük iznin bitmesiyle çalışmalarına yeniden başlıyor.

Amedspor Kadın Futbol Takımı, çalışmalarına yeniden başlıyor
Paylaş:

Teknik direktör Erhan Eren yönetiminde, yarın deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçı için hazırlıklara ara vermeden devam edecek.

Amedspor Kadın Futbol Takımı, geçen hafta kendi sahasında Bornova Hitap Spor ile oynadığı maçın ardından milli ara nedeniyle sporcularına 3 günlük izin vermişti. Teknik Direktör Erhan Eren, bu iznin sona erdiğini ve takımdaki tüm oyuncuların tam kadro olarak,Bugün saat 13.00’de Şehmus Özer tesislerinde ilk antrenmanlara başlayacağını belirtti.

Amedspor kadın futbol takımı 3 Kasım'da deplasmanda oynanacak olan Galatasaray maçı için hazırlıklar tam kadro olarak devam edecek. Zorlu Galatasaray karşılaşması öncesinde yoğun bir antrenman programı uygulayacaklarını belirten teknik adam Erhan Eren, ligdeki ara dönemi en verimli şekilde değerlendirmek için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüreceklerini söyledi.

Amedspor Kadın Futbol Takımı, Bornova Hitap Spor maçındaki performansıyla dikkat çekmiş, ancak bu performansı sürdürebilmek adına Galatasaray maçı öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi planlıyor. Takımda sakat ya da cezalı oyuncunun bulunmaması, teknik heyet ve oyuncular arasında moralleri yükseltti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.