WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat

“İnsan Kaçakçılığı” için sonuçlar

Başlık, özet ve etiketlerde arandı.

19 sonuç
DÜNYA

Libya Açıklarında Göçmen Teknesi Faciası: 61 Kayıp

Akdeniz’de bir kez daha göçmen trajedisi yaşandı. Libya’nın Tobruk kenti açıklarında 74 kişiyi taşıyan bir göçmen teknesi battı. İlk belirlemelere göre 61 kişi kaybolurken, yalnızca 13 göçmen kurtarılabildi.

18.09.2025 662
DÜNYA

Starmer: Sınırlarımızı güvence altına alıyoruz

Londra, 29 Ağustos (Hibya) - İngiltere Başbakanı Keir Starmer, insan kaçakçılığı çetelerinin örgütlerini dağıttıklarını, çevrim içi hesaplarını kapattıklarını ve sorumluları tutukladıklarını ifade etti.

29.08.2025 302
DÜNYA

Starmer: İnsan kaçakçılığına son vereceğiz

Londra, 10 Temmuz (Hibya) - İngiltere Başbakanı Keir Starmer, ülkesine küçük teknelerle yasa dışı yollardan gelen göçmenlerle mücadeleye yönelik kararlı mesajlar verdi.

10.07.2025 490
ASAYIŞ

MİT ve Jandarmadan Şanlıurfa’da Operasyon: 9 Gözaltı

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ve Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı iş birliğiyle Şanlıurfa'da önemli bir sınır güvenlik operasyonu düzenlendi. MİT’in sağladığı istihbarat doğrultusunda, aralarında PKK ve DEAŞ bağlantılı şahısların da bulunduğu 187 kişinin kaçak yollarla Suriye’den Türkiye’ye geçmeye çalıştığı tespit edildi.

14.11.2024 1.099
EKONOMİ

Tether Uluslararası Suç Sendikasıyla bağlantılı 225 milyon USDT’yi gönüllü olarak dondurdu

Tether ve OKX, Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı’nın yürüttüğü bir soruşturmada iş birliği yaparak Güneydoğu Asya’daki bir insan kaçakçılığı örgütüne ait cüzdanlarda bulunan 225 milyon USDT’yi dondurdu. İki şirket, yaptıkları proaktif önlemlerle kripto sektöründeki suç kullanımını caydırmaya odaklanan bir model oluşturduklarını vurguladı.

22.11.2023 360
GÜNCEL

İngiltere'de göçmen kökenli Başbakan'ın göç politikaları ″beyaz üstünlükçü kolonyal″ tarihin izini taşıyor

Northumbria Üniversitesi Doktor Öğretim Üyesi Karolina Augustova: "Kapalı ve tehlikeli sınır geçişleri kaçakçılara olan talebi artırıyor ve bu nedenle kaçakçılık ağları ve elde ettikleri kar büyüyor. Birleşik Krallık bağlamında 'tekneleri durdurun' politikası, insan kaçakçılığının bu dinamiklerini yeniden harekete geçirecek" "(İngiltere Başbakanı) Rishi Sunak ve İçişleri Bakanı Suella Braverman gibi sömürge ve göç geçmişine sahip kişilerin, şiddet mantığına dayanan politikaları yeniden uygulamaya koyması ve kendi ailelerinin muhtemelen yıllar önce yaşadığına benzer durumdakilere zorluk çıkarması çok saçma"

18.04.2023 1.370