Bucak aşiretinin lideri Adalet Partisi Şanlıurfa eski milletvekili merhum Mehmet Celal Bucak’ın eşi Hacı Zeynep Bucak, Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı olan oğlu Fatih Bucak için seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimleri kapsamında Siverek ilçesinin farklı noktalarında oğlu Bağımsız aday Fatih Bucak için destek ziyaretlerini sürdürüyor.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Hacı Zeynep Bucak, kadınlardan oğluna destek olmalarını istiyor. Kadınlardan bu konuda destek bulan Zeynep Bucak, Sivereklilerden oğlu Fatih Bucak için tam destek sözü aldı.
Hacı Zeynep bucak çalışmalarını gündüz sürdürdüğü gibi gece ev toplantıları şeklinde de sürdürüyor. 

Bölgedeki evleri tek tek ziyaret edip 14 Mayıs'taki seçim için destek isteyen Zepnep Anne, "Ev ziyaretlerimizde ev hanımlarımız ile bir araya geliyoruz.Onlarla hemhal oluyoruz. Oğlum Fatih Bucak'ın Seçim çalışmalarını anlatıyorum ve herkesten destek istiyorum.  Vatandaşlarımızın Oğlum Fatih Bucak'a göstermiş olduğu yoğun ilgi, alaka ve teveccühe teşekkür ediyorum. İnşallah Allah'ın izniyle hep Birlikte başaracağız" dedi.