20.4’lük yaş ortalamasıyla Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da gençlere yönelik istihdam oluşturan İş İnsanlarına yönelik Şanlıurfa Valiliği tarafından düzenlenen ‘’Şehrimizin İstihdamına yüzde yüz destek sağlayanlar’’ projesi kapsamında teşekkür belgeleri verildi.
‘’Şehrimizin Değerlerine Değer Katanlara Değer Veriyoruz’’ temasıyla düzenlenen toplantıya Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, sanayiciler ve iş insanları katıldı. 
Bakan Bozdağ, çok sayıda iş insanının katıldığı programda genç bir nüfusa sahip Şanlıurfa’da gençlere yönelik istihdam sağlayan iş insanlarına teşekkür etti.
Gecede istihdama katkı sağlayan iş insanlarına teşekkür belgesi verildi.
Şanlıurfa’da kurduğu işletmelerle binlerce Şanlıurfalıya istihdam sağlayan Genç İş insanı Arif Önkol, ‘’Şehrimizin İstihdamına yüzde yüz destek sağlayanlar’’ projesiyle örnek iş insanı seçildi. Şanlıurfalı gençlerin istihdamına büyük bir katkı sağlayan Önkol’a teşekkür belgesi verildi.
Genç yaşta iş hayatına atılan ve kurduğu işletmelerle Şanlıurfalı gençlerin gönlünde ayrı bir yeri olan Önkol, belgesini Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın elinden aldı. 
Şanlıurfalı gençlere iş imkanı sunmaktan dolayı mutlu olduklarının altını çizen İş İnsanı Arif Önkol, ‘’Şanlıurfalılara hizmet etmek beni mutlu ediyor. Genç yaşta iş hayatına atıldım ve hayatımda yaşadığım başarıları gençlere aktarmaya çalıştık. Önkol ailesi olarak birçok firmamız var ve bu firmalarda çok sayıda gence iş olanağı sunuyoruz. Çalışanlarımız mutlu olunca bizlerde mutlu oluyoruz. İyi günde olsun, kötü günde olsun her zaman personellerimizin yanında yer aldık ve çalışanlarımızın yanında yer almaya devam edeceğiz. Önkol şirketler gurubumuz çalışanlarımızla her geçen gün çıtayı biraz daha yukarıya yükseltiyoruz. Biz bu bölgenin insanlarıyız ve bu nedenle yatırımlarımızı genç nüfusa sahip Şanlıurfa’ya yapıyoruz. Gençlerimize yönelik yaptığımız iş alanları nedeniyle böyle bir ödüle layık görülmek beni ayrıca mutlu etmiştir.