ANKARA (AA) - Petrol Ofisi'nin yüzde yüz iştiraki olan Petrolig Games, oyun sektöründeki yeni teknolojiler ve oyuncu deneyimine yönelik yatırımlarına devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 2019'da kurulan Petrolig Games, sektördeki etkinliğini artırarak daha çok futbolsevere ulaşmak ve Petrol Ofisi Sosyal Lig'i çok daha güçlü ve dinamik hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Şirket, teknoloji ve dönüşüm odaklılık ile önümüzdeki dönemde mobil eğlence ve teknoloji alanında daha büyük kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Yeteneği ve geleceği odak noktasına alan bir yapılanmaya sahip olan şirketin aynı zamanda bağımsız bir yönetim ve operasyon ekibi bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Petrol Ofisi Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Abbasoğlu, Petrolig Games'i oyun sektöründe öncü ve lider bir konuma getirmeyi hedeflediklerinin altını çizerek, "Ülkemizde oyun sektörü hızla genişlemeyi sürdürüyor ve Türkiye ciddi bir potansiyele sahip. Bizler de bu potansiyeli en efektif şekilde kullanarak ekosistemin genişlemesi için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Teknoloji ve gaming alanında daha büyük kitlelere ulaşmamızı sağlayacak fırsatları değerlendiriyoruz." ifadelerini kullandı.


.