BAŞKAN BAYDİLLİ OYUNU KULLANDI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri kapsamında oyunu kullandı. Başkan Baydilli, sonuçların Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu

SİYASET - 28-05-2023 14:15

BAŞKAN BAYDİLLİ OYUNU KULLANDI

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tur oylaması için tüm Türkiye sandıklara giderken   Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de oyunu kullandı.

 

Başkan Baydilli oyunu ilçedeki Narlı İlkokulunda 1062 numaralı sandıkta kullandı. Oy kullanma işlemi sonrası bir açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, seçimlerin yoğun katılımla ve güvenli bir ortamda gerçekleşip tamamlanması temennisinde bulundu.

 

Başkan Baydilli, "Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. Tur oylaması için vatandaşlarımız oy kullanma işlemini gerçekleştiriyor. Biz de burada oyumuzu kullandık ve heyetimizle birlikte okullarımızı gezeceğiz. İnşallah sıkıntısız bir şekilde geçen bir seçim olsun.

Sonuç olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanacağı bir seçim olarak hizmetlerin ve kalkınmanın devamı sağlanacaktır. Seçim sonuçları ülkemiz için hayırlı olsun" diye konuştu.

 

Başkan Metin Baydilli, oy verme işleminin ardından Karaköprü İlçesine bağlı okulları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet edip sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.

DİĞER HABERLER
BAŞKAN BEYAZGÜL ÖĞRENCİ EVİNDE SAHUR YAPTI

BAŞKAN BEYAZGÜL ÖĞRENCİ EVİNDE SAHUR YAPTI

28-03-2024 - SİYASET

 Başkan Mehmet Kuş’un Bir Sözü Daha Gerçeğe Dönüştü:

 Başkan Mehmet Kuş’un Bir Sözü Daha Gerçeğe Dönüştü:

27-03-2024 - SİYASET

Zininur Butik Otel