İSTANBUL (AA) - D'S damat, moda perakendesinde yine bir ilke imza atarak erkek çeyiz paketi "Damat Sandığı" hizmetini hayata geçirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Damat Sandığı'nda, uzun ve kısa kollu pijama, ropdöşambır, ev terliği, cüzdan, kemer, boxer, parfüm, kravat, çorap ve gömlek yer alıyor. Damat Sandığı'na çok kısa süre içinde atlet, kozmetik bakım seti ve parfüm seti de eklenecek.

Hizmet kapsamında, standart çeyiz setinin yanında "Kendi damat sandığını oluştur" seçeneğiyle istenilen adet ve beden tercihiyle "kişiye özel çeyiz seti" oluşturma fırsatı da sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Orka Holding Pazarlama Grup Başkanı Büşra Orakçıoğlu, D’S damat'ın, düğün yolculuğunun her aşamasında erkeklerin yanında bir marka olduğunu belirterek, "Smokinden takım elbiseye, ayakkabıdan aksesuara düğün sürecindeki tüm ihtiyaçlarında D’S damat’ı tercih eden müşterilerimiz için yine bir ilke imza atarak Damat Sandığı hizmetimizi başlattık.” ifadesini kullandı.

Orka Holding e-ticaret Direktörü Selin İşlek de “Hızlı teslimat, mağazadan teslimat, kolay iade gibi müşterilerimizin alışverişlerini kolaylaştıracak seçeneklerle hem zaman tasarrufu hem de özel kampanyalarla çeyiz seti ihtiyaçlarının ekonomik olarak tek tıkla karşılanmasını hedefliyoruz. Türkiye’de smokin kategorisinin lideri olarak çeyiz grubunda da benzer bir başarı yakalayacağımıza inanıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

D’S damat müşterileri için şık bir kutu içinde özenle hazırlanan "Damat Sandığı" ürünleri, maksimum iki gün içinde adreslere teslim edilecek. Hizmet kapsamında ürünlerin tekli olarak kolay iade yapılması da mümkün olacak.