ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN GENÇLER CANPOLAT’A TEŞEKKÜR ETTİ

ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN GENÇLER BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR ETTİ

EĞİTİM - 21-08-2022 20:30

ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN GENÇLER  CANPOLAT’A TEŞEKKÜR ETTİ

Gençliğe ve geleceğe önem veren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla belediye bünyesinde sunulan eğitim hizmetleri ile sınava hazırlanan 143 öğrenci üniversiteyi kazandı. Kendileri için tüm imkanların seferber edildiğini ifade eden gençler, Başkan Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla öğrenciler geleceğe daha emin adımlarla hazırlanıyor.

Belediye bünyesinde bulunan Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezi ile üniversite sınavlarına hazırlanan gençler, artık hayallerine bir adım daha yakın. Burada sunulan imkanlarla sessiz ve nezih bir ortamda ders çalışma fırsatı bulan gençler, soru çözümleriyle de eksik konularını tamamladı. Yıl boyu eğitim merkezinde sunulan imkanlarla üniversite sınavına hazırlanan gençler, Alan Yeterlilik Deneme Sınavı (AYT)  ve Temel Yeterlilik Testinde (TYT) gösterdikleri başarı ile üniversiteli oldu. 

Belediye bünyesindeki merkez ile hem hocalar eşliğinde derç çalışma fırsatı hem de yapılan denemelerle eksik konularını tamamlama şansı yakalayan 143 öğrenci, üniversitede istedikleri bölüme yerleşti. 4 tıp, 5 diş hekimliği, 2 eczacılık, 3 hukuk, 1 mimarlık, 2 yazılım mühendisliği, 2 okul öncesi öğretmenliği, 2 özel eğitim öğretmenliği, 1 veterinerlik, 4 hemşirelik, 10 ilahiyat fakültesi başta olmak üzere hayallerindeki mesleği kazanan gençler, konu anlatımları, soru çözümleri, tercih danışmanlığı ile Haliliye Belediyesi’nin hep yanlarında olduklarını ifade etti. Bu süreçte kendilerine verilen destek ile motive olduklarını belirten gençler, Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti. 

BAŞKAN CANPOLAT: HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ 

Sunulan hizmetler ile her zaman gençlere destek olacaklarını ve eğitime verdikleri desteğin artarak devam edeceğini kaydeden Başkan Mehmet Canpolat ise şu ifadeleri kullandı:

“Haliliye Belediyemiz bünyesinde sunduğumuz hizmetlerle gençlerimizi emin adımlarla geleceğe hazırlıyoruz. Hocalarımız konu anlatımlarıyla gençlerimize destek olurken, düzenli olarak yaptığımız deneme sınavlarıyla da öğrencilerimizi üniversite sınavlarına hazırlıyoruz. Kaynak noktasında gençlerimizin sorun yaşamaması için soru bankası setlerimizi hediye ediyoruz. Biz, Haliliye Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı gençlerimiz için seferber ettik, etmeye devam edeceğiz. Üniversiteyi kazanan genç kardeşlerimi ve ailelerini tebrik ediyorum, başarıları daim olsun inşallah. Gençlerimiz bizim geleceğimiz, her zaman yanlarında ve destekçileriyiz.”

DİĞER HABERLER
DİCLE ELEKTRİK HARRAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE KAPILARINI AÇTI

DİCLE ELEKTRİK HARRAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE KAPILARINI AÇTI

15-03-2024 - EĞİTİM

ŞANLIURFA EĞİTİMİNDE BİR MİLAT

ŞANLIURFA EĞİTİMİNDE BİR MİLAT

13-03-2024 - EĞİTİM

Zininur Butik Otel