Kurtuluş Mahallesinde dere yatağı doldurularak yandaşlara peşkeş çekilip Birecik Devlet Hastanesi yapıldı. Hastane hem güvenli değil hem etrafında otopark ve trafik sorunu hala devam ediyor. 
Atatürk Heykeli Meydanında arsası belediyeye ait olan çay bahçesi ve yeşil alandaki yüzlerce yıllık ağaçlar bir gece yarısı kesildi. Yerine 3 adet dükkan 40’tan fazla ofis daire zimmete geçirilip satıldı. 
Karşıyaka Mahallesi mezarlık civarında Belediyeye ait 2 adet arsa yandaşları üzerinden zimmetine geçirildi. 
Kurtuluş Mah. Karşıyaka Mah. ve kırsal mahallerde bulunan (Ayran Mah. Surtepe Mah.) bulunan arsalar satıldı. 
AKP’ye oy veren köylere kilit taşı döşemesi yapılıp muhalif köylere yama şeklinde yol düzeltilmesi yapıldı. 
Birecik’in nadir yeşil alanı olan Sahil Parkı’na projede yer almamasına rağmen sonradan büfeler eklenip, yandaşlara peşkeş çekildi. Park’ta, Fırat Nehri’ne 0 mesafede olmasına rağmen susuzluktan ağaçlar kurumaya yüz tutmuş durumda. 
Birecik’in en büyük sorunlarından biri olan konut problemine rağmen yıllardır imara açılması gereken yeri, Belediye’nin yüksek oranda pay istediği ve hak sahiplerinin karşı koyması sonucu açılmadı. İmara daha az elverişli olan alan, hak sahiplerinden %57 oranında arsa payı alınarak yaklaşık 500 dönümü imara açıldı. 
İmara açılan alandaki sosyal tesis için ayrılan kısımların hak sahiplerinden feragatname vermeleri için baskı yapılıyor. Amaç; sosyal tesis için ayrılan yerleri kendi zimmetlerinde konut ve dükkan yaparak satmak.
Kelaynak Yolu Projesi bitirilmedi. Sebep; yol kenarında bulunun balık çiftliklerinden birinin mevcut belediye başkanına ait olması. Bu çiftliğin taşınması için gerekli ödeneğin yetersiz bulunarak çalışmaların durdurulması ve tekrar ihaleye çıkarılarak uzunca bir zaman dilimine yaydırılması.