Şanlıurfa kamuoyunun yakından tanıdığı siyasi isimlerden Nihat Özgönül Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

AK Parti aday adayı Nihat Özgönül şu ifadeleri kullandı: "Rabbim kısmet nasip ederse İNŞALLAH 2023 seçimlerinde herşey Şanlıurfa için diyerek AKPARTİ millet vekil aday adaylığı için baş vuruda bulunacağız. Çünkü bizi iten kudretli büyük bir güç vardır. Aziz milletimiz için iyi sonuçlar verecektir.Hizmet nimettir." 

NİHAT ÖZGÖNÜL KİMDİR?

"Osmanlı tarihinde Mulla Ali torunu olan Nihat Özgönül 1980 doğumludur. Şanlıurfa'nın  Suruç İlçesine bağlı 11 Nisan Aligör köyünde doğdu. İlkokulu Şanlıurfa Yavuz Selim ilkokulunda okudu. Ortaokul ve liseyi Şanlıurfa imam hatip lisesinde tamamladı.  Uzun yıllar çiftçilik yapan Özgönül daha sonra 2008’de Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesinde tıbbi sekreter olarak görev aldı. 2014 tarihinde Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne geçiş yaptı.  Tıbbi sekreterlik yaparak millete hizmet  etmeye devam ediyor.

Sİyaset kulvarında saadet, fazilet partilerinden hizmetleri olup 2002 tarihinde AK Partiye katılarak hizmet yolunda en büyük başarıyı İl Başkanı Abdülkadir Kirli  döneminde gösterdi. 

2008 yılında başlayan Ak Parti hizmet serüveni 2023’e kadar devam etmektedir. Özgönül bir , iki ve üçüncü dönem AK partili milletvekili aday aday olup halen AK Parti saflarında  devam etmektedir. 

 

Özgönül, "hizmet yolunda kendimi feda edeceğimi ifade ediyorum. milletvekili aday adaylığımı benden isteyen aziz kadim Şanlıurfa millet halkıdır." diyor.

 

Haber: İbrahim Uyğur