Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, mahallelerin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

 

İlçe genelinde asfalt, sathi kaplama, stabilize, kilitli beton parke döşeme, yol açma, bakım ve onarım çalışmalarını yürüten Fen İşleri ekipleri, yeni yolları mahalle sakinlerini hizmete sunuyor. Bu kapsamda; Derinkuyu, Yenisu, Diktaş ve Uzunköy Kırsal Mahallelerinde üstyapı çalışmalarını yürüten ekipler, stabilize yol çalışmasıyla tamamladıkları yeni yollar ile ulaşımı daha konforlu hale getiriyor. Kısa süre içerisinde hizmete sunulan yollar, ulaşımı kolaylaştırmasıyla mahalle sakinlerinden de tam not alıyor. Kırsal mahalle sakinlerinin kışın çamurdan, yazın tozdan kurtuldukları üstyapı hizmetleri periyodik olarak devam ederken, merkez mahallelerde de üstyapıyı iyileştirme çalışmaları hummalı şekilde sürüyor. Devteyşti Mahallesinde deforme olmuş ve kullanım ömrünü tamamlamış yolları kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yenileyen Fen İşleri, sokakları güzelleştiriyor. Ekipler, kısa süre içerisinde tamamladıkları yolları mahalle sakinlerinin kullanımına sunuyor.

 

Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise merkez ve kırsal mahallelerdeki üstyapı çalışmalarının periyodik olarak devam ettiği belirtildi.