Karaköprü Belediyespor, 3. Lig'in 25. haftasında Silivrispor'a 1-0 mağlup oldu. Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Şampiyonluğumuz biraz gecikti, ama kimse engelleyemeyecek" dedi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden kırmızı-siyahlı ekip, Silivrispor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu.

Değerlendirme yapan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, takım olarak şampiyonluk hedeflerine kısa sürede ulaşacaklarına inandığını belirtti. Durmuş, "Hafta sonu Silivri'de oynadığımız maçı 1-0 kaybettik. Oysa ki oraya giderken, kupanın bir kulpunu tutmuş buraya getirip arkasından da Konyaspor maçını kazanıp şampiyonluğu ilan etmek istiyorduk. Şampiyonluğumuz geçti ama kimse engelleyemez" şeklinde konuştu.

Durmuş, takımın sezon başından beri dış destek almadan, yönetim veya hakemlerle uğraşmadan kendi işlerine odaklandığını vurgulayarak, son haftalarda yaşanan hakem hatalarının takımı olumsuz etkilediğini dile getirdi.

 

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş şu ifadelere yer verdi; "Hafta sonu Silivri'de oynadığımız maçı 1-0 kaybettik. Oysa ki oraya giderken, kupanın bir kulpunu tutmuş buraya getirip arkasından da Konyaspor maçını kazanıp şampiyonluğu ilan etmek istiyorduk. Şampiyonluğumuz geçti ama kimse engelleyemez. Ligin sonu yaklaştıkça maalesef biz futbol oynama odaklı, sezon başından beri asla dış destek almadan veya bizi yönetenlerle veya hakemlerle bize yardımcı olan hiçbir unsura takılı kalmadan kendi işimize baktık. Oyuncularıma hep bunu söyledim. Kaldı ki gördüğümüz kırmızı kart veya gördüğümüz sarı kartlardan bunun ortaya çıkabilir. Biz sürekli sahanın içinde kalmaya çalışıyoruz. Ama bunun böyle olmadığını son haftalarda çok sorun yaşadık. Belki sezonun en iyi maçını Silivri'de oynadık. Maalesef hakem triyosu buna müsaade etmedi. Bir penaltımız, bir golümüz verilmedi. 2-3 ters tarafa kararlar verdi. Çok oyunun kendisinden memnunum ama sonuç olarak maalesef son dakikada yediğimiz veya hakemin bitiş düdüğüyle biten bir maç oldu. Mağlup ayrıldık.

 

Çok üzgünüz bu sonuç ile alakalı; şunu söylemek istiyorum. Sezonun sonu geldi. Bu her şey kendiliğinden olmuyor. Her şey sahanın içinde bitmiyor. Hem Urfa halkından hem Karaköprü taraftarımızdan hem yönetimimizden bu sezonun başından beri güçlü bir karakter koyan oyuncularımıza daha fazla sahip, daha çok sahip çıkıp daha çok destek olmaları gerekiyor. Çünkü o günlerin içindeyiz. Maalesef Türkiye'de futbol sahanın içinde oynanmıyor. Bunu birkaç maç gördüm. Maalesef diyorum çünkü sezon başından beri asla ben önde giden bir takımın hocasıyım. 6 puan artı averajla öndeyiz. Sorun yok ama birkaç haftadır bu tür şeylerle karşılaşıyoruz. Bunu dile getirmek istedim. Dikkat çekmek istiyorum, biz yine söylediğim gibi şampiyonluğumuz biraz gecikti, ama kimse engelleyemeyecek." Dedi.