Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, İbrahim Tatlıses’in evlenmeyi düşündüğü yeni sevgilisinin kendisinden 49 yaş küçük 21 yaşındaki Berka Gül olduğunu açıklarken, Bodrum’daki kaza ile ilgili de çok konuşulacak iddialarda bulundu.

Geçtiğimiz ay trafik kazası geçirip ölümden dönen İbrahim Tatlıses, 3 gün önce Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaparak magazin gündemine gelmiş ve Tatlıses’in, “hanımla boşandık! Bahçeli güzel bir ev bulup yeniden evlenmeyi düşünüyorum.” paylaşımda, ‘hanımla boşandık’ mesajını kimin için yazdığı ve kiminle evlenmeyi düşündüğü merak konusu olmuştu.

Sosyal medyada İmparator’un takipçileri evini sattığını, yeniden ev almak istediği için bu paylaşımı yaptığını öne sürerken, ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, İbrahim Tatlıses ile ilgili magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yaptı. Kendi internet sitesinde bir yazı kaleme alan Akay, Tatlıses’in ‘hanımla boşandık” mesajını en son aşk yaşadığı Gülçin Karakaya için söylediğini yazdı. Akay, “İbrahim Tatlıses, ‘hanımla boşandık’ mesajını resmi olarak nikâh masasına oturmasa da onunla birlikteliğini gönül evliliği olarak değerlendirdiği, kendisinden 43 yaş küçük olan ayrıldığı sevgilisi Gülçin Karakaya için söyledi.” ifadelerini kullandı.

KAZADA ÇARŞAF GERİLEREK YENİ SEVGİLİSİ Mİ SAKLANDI?

Onur Akay yazısında, İbrahim Tatlıses’in evlenmeyi düşündüğü yeni sevgilisini açıklarken, Bodrum’daki kaza ile ilgili de çok konuşulacak iddialarda bulundu. Akay, “İbrahim Tatlıses bu sefer kendisinden 49 yaş küçük 21 yaşındaki Berka Gül isminde bir kızla aşk yaşıyor ve onunla evlenmeyi düşünüyor. Hatta İbrahim Bey’in geçtiğimiz ay Bodrum-Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazasında, arabasında yeni sevgilisi de vardı. Tatlıses'i kurtarma operasyonunda çarşaf gerilerek ne saklandığı da merak konusu olmuştu. Orada, evlenmeyi düşündüğü ve kendisinden 49 yaş küçük olan yeni sevgilisi Berka Gül saklanmıştı. Gül, kazada hafif yaralanmıştı.” açıklamasını yaptı.