Üretmeye; hem ailesi hem de Viranşehir ekonomisine değer katmaya çalışan kadınlara girişimci bir iş kadını olarak tecrübelerini ve gelecek hedeflerini anlatan Yazmacı, etik değerlerimize sahip çıkarak üretmeye çalışan her kadının yanında olacağını belirtti. 

Yazmacı, “2005 yılında ilk defa bir kadın girişimci olarak iş hayatına atıldığımda herkes kısa zaman sonra bırakır demişti. Ben ise onların bu bakış açılarına rağmen daha çok çalışarak hedeflerime doğru koşmaya başladım. Çok kolay olmadı ama asla pes etmedim. Geldiğim yolun sonunda sadece Şanlıurfa değil, Türkiye çapında konuşulan; başarılarından bahsedilen bir işletmeyi kurup büyütmeyi sağladım. Biliyorum ki Viranşehir’de nice Asuman Yazmacı’lar var. Ellerinden gelenin en iyisini üretip ekonomik ve sosyal hayatın içinde var olmaya çalışıyorlar. Etik değerlerimizi koruyarak hep birlikte yakın gelecekte başka Asuman Yazmacı’ların başarılarını dinleteceğiz.

Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 vizyonu çerçevesinde Viranşehirli ve Şanlıurfalı kadınlarımızın gücünü ülkemize kanıtlayacağız. Devletimizin sağladığı imkan ve olanakları doğru şekilde kullanarak kadınlarımızın, iş hayatında ve sosyal hayatta varlıklarını büyüteceğiz. Kadının elinin dokunduğu yer güzelleşir.” Dedi.