ŞANLIURFA’DA SENDİKACILIKTA İBRAHİM COŞKUN’A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR  

ŞANLIURFA – Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa şube başkanlık seçimleri yaklaşırken, kentin duayen sendikacılarından İbrahim Coşkun’a destek her geçen gün artıyor. Ekim ayı başlarında yapılması planlanan seçimler öncesi sendika üyeleri, Coşkun’un yanında olduklarını açıklıyor.  

GÜNCEL - 16-08-2026 21:57

ÜYELERDEN GÜÇLÜ DESTEK

Sendika merkezine her gün gelen üyeler, “İbrahim Başkanımızın yanındayız” diyerek desteklerini dile getiriyor. Coşkun’un yıllar içinde kazandığı tecrübenin Şanlıurfa’da sendikacılığın gelişimine büyük katkı sağladığını belirten üyeler, yeni dönemde de başkanlığını sürdürmesini istiyor.  

 

 

 

TECRÜBE VE LİDERLİK VURGUSU

Şanlıurfa’da sendikacılık denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan İbrahim Coşkun, kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor. Üyeler, Coşkun’un sendikal mücadeledeki tecrübesini “Şanlıurfa’nın en büyük kazanımı” olarak değerlendiriyor.  

 

 

 

COŞKUN’DAN TEŞEKKÜR MESAJI: “GELENEKTEN GELECEĞE…”

Yaklaşan seçimler öncesi İbrahim Coşkun, tüm üyelere teşekkür babında bir mesaj yayımladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi:  

 

 “Gelenekten geleceğe uzanan yolculuğumuzda, güvenin adresi olmayı başardık. Çünkü biliyoruz ki başarı; tesadüflerin değil, emeğin, samimiyetin, kararlılığın ve güçlü bir teşkilatın eseridir.  

Teşkilatımız iyi bilir: Dün ne yaptıysak bugün de aynı azimle sahadayız. Çağın gereklerini, ülkemizin ve ilimizin ihtiyaçlarını yakından takip ederek; sözün değil, sahanın ve emeğin tarafında olmaya gayret ettik.  

Okul okul, üye üye, gönül gönül büyüttüğümüz bu yürüyüşte bugün geldiğimiz nokta, hepimizin ortak başarısıdır.  

Zirveye yürürken bizi yalnız bırakmayan, güveniyle güç veren, emeğiyle yolumuzu büyüten tüm üyelerimize sonsuz teşekkürler.  

Daha güçlü yarınlar için, gelenekten geleceğe aynı inançla, aynı kararlılıkla yürümeye devam!”*  

 

 

 

SEÇİM TAKVİMİ SONBAHARDA

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen şube başkanlık seçimlerinin sonbaharda yapılması planlanıyor. Kesin seçim takviminin sendika genel merkezi tarafından Eylül ayında açıklanması bekleniyor.

Günün Diğer Haberleri