İSTANBUL (AA) - INVAMED AR-GE laboratuvarlarında geliştirilip, üretim kampüsünde üretilen Liposer lazer destekli liposuction, hastalar tarafından daha iyi tolere ediliyor ve olumlu sonuçlar sağlıyor.

INVAMED'den yapılan açıklamaya göre, lazer enerjisinin ürettiği ısı, bölgesel kan damarlarında koagülasyona yol açıyor, kolajeni yeniden yapılandırıp cilt elastikiyetini artırıyor.

Lazer destekli Liposer liposuction, yağ dokusunun cerrahi olarak çıkarılması işlemine lazer teknolojisinin entegre edildiği bir liposuction tekniği. Bu teknikte, lazer ışınları yağ hücrelerine doğrudan hedeflenerek, yağ hücrelerini parçalamak ve çıkarılmasını kolaylaştırmak için kullanılıyor. Vücuttaki inatçı yağ hücrelerinin parçalanmasıyla yağ dokusunun emilimi kolaylaşır, böylece yağ dokusu sıvı hale gelerek vücuttan rahatlıkla çıkarılıyor.

Lazer destekli Liposer liposuction, diğer liposuction tekniklerine kıyasla daha az invaziv bir yöntem olup daha az kanamaya ve şişmeye neden olur. Ayrıca, işlem sonrası iyileşme süreci çok daha hızlıdır ve hastalar genellikle daha az ağrı hissediyor.

Minimal invaziv bir teknik olan lazer destekli Liposer liposuction, vücut hatlarını yeniden şekillendirir, düzensizlikleri ve asimetrileri düzeltir ve konvansiyonel cerrahi ile elde edilemeyen bir cilt sıkılaştırma etkisi yaratıyor.

Liposer lazer destekli liposuction uygulaması belirli bir bölgedeki fazla yağı çıkarmaya yardımcı olur, cildi sıkılaştırıyor ve sonuç olarak daha şekilli bir vücut görünümü sağlıyor. Hiçbir liposuction yöntemi fiziksel aktivite ve düzenli egzersiz yerine geçmiyor ve bu uygulamaları tek başına bir kilo verme yöntemi olarak düşünmemek gerekiyor. Ancak, sağlıklı bir yaşam tarzıyla birlikte uygulandığında, bu prosedür istenilen sonuçları her zaman en üst seviyede verebiliyor.

Liposuction prosedürünün tamamlanması birkaç saat sürebilir ve hasta aynı gün ya da ertesi gün taburcu ediliyor. İyileşme süreci, prosedürün yapıldığı bölgenin büyüklüğüne ve prosedürün nasıl yapıldığına bağlı olarak değişmekte. Liposuction uygulaması sonrasında, hastaların genellikle birkaç gün boyunca istirahat etmeleri öneriliyor.