Şanlıurfa Valiliği vatandaşların daha çok kitap okuması için seferberlik kampanyası başlattı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şanlıurfa İlimizdeki öğrencilerimize okuma alışkanlığını edindirmek, onların kitaplara ulaşmalarını kolaylaştırmak ve onlara armağanlar bırakmak adına “Urfa Okuyor” projesi başlatıldı. Her ay dağıtılması hedeflenen 10.000 adet kitabın öğrencilere ulaştırılması istenmektedir. Başvuru yapan ve kitapları okuyanların arasından yapacak çekilişlerle de kazanan öğrencilerimize tablet, bisiklet gibi sürpriz hediyeler verilecektir. Katılımınızı bekliyoruz.

 

Unutmayalım ki Okumadan geçen bir gün yitirilmiş bir gündür.

 

Valiliğimiz tarafından hayata geçirilen “Urfa Okuyor” projesinde amacımız; okuyan, araştıran, sorgulayan, sağlıklı analiz yapabilen, engin dünya görüşüne sahip, milli-manevi değerlerle donanmış, aklın ve bilimin aydınlığında hareket edebilen gençlerin topluma kazandırmalarını sağlamaktır.

 

Bu proje kapsamında inşallah daha fazla öğrenciye ulaşırız. Şuurlu bir gençliğe, okuyan bir gençliğe o kadar ihtiyacımız var ki inşallah bu yavrularımız hayatlarının ileriki dönemlerinde bu alışkanlıklarını sürdürürler diye temenni ediyorum."

Haber: İbrahim Uyğur