WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Diyarbakır'da kadına yönelik şiddete ilişkin çalışmalar sürdürülüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında alışveriş merkezlerinde bilgilendirme stantları açtı.

Diyarbakır'da kadına yönelik şiddete ilişkin çalışmalar sürdürülüyor
Paylaş:

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerle birlikte başlatılan ve bir yıl sürecek olan “Sözümüz bitmedi, şiddeti birlikte durduracağız” kampanyası kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ediyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Bağlar, Kayapınar ve Yenişehir belediyeleriyle ortaklaşarak kadına yönelik şiddete ilişkin alışveriş merkezlerinde farkındalık çalışmaları yürütüyor.

Şiddete maruz bırakılan ya da şiddet görme riski bulunan kadınların şiddetle mücadelede ihtiyaç duyabilecekleri ücretsiz sosyal, hukuki ve psikolojik destekler için belediyelere başvurabileceklerinin anlatıldığı stantlarda, şiddetin ve kadın katliamların önlenebileceği mesajı veriliyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et 7 terörist etkisiz hale getirildi

Akışın sonuna geldiniz.

```html ```