WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 10 bin 302 kilometre yolu ulaşıma açtı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, cumartesi akşam saatlerinden itibaren yüksek rakımlı ilçelerde etkili olan ve 2 metreyi bulan kar yağışı sonrası başlattığı seferberlik kapsamında 10 bin 302 kilometre yolu ulaşıma açtı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 10 bin 302 kilometre yolu ulaşıma açtı
Paylaş:

Ordu Büyükşehir Belediyesi karla mücadelesine devam ediyor. Cumartesi akşam saatlerinden itibaren yüksek rakımlı ilçelerde etkili olan ve 2 metreyi bulan kar yağışı sonrası seferberlik başlatan Büyükşehir Belediyesi, 10 bin 302 kilometre yolu ulaşıma açtı.

324 araç ve iş makinesi 615 personelle 19 ilçede vatandaşların mağduriyet yaşamaması için 7/24 çalışan ekipler, 276 hasta ve 62 cenazenin bulunduğu mahalle ve grup yollarına da müdahale etti.

Kar yağışının gerçekleştiği mahalle ve grup yollarına müdahale eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, cumartesi gününden bu yana çalışmalarını sürdürerek ulaşıma kapanan bin 381 mahalle ve grup yolunun tamamını ulaşıma açtı.

Ekiplerin yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan yollara müdahalesi sürerken hava sıcaklığının hissedilir derecede azalmasıyla birlikte oluşması muhtemel buzlanmalara karşı da tuzlama çalışmalarına ağırlık verildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```