WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Gedik Yatırım: Aralık vadeli endeks sözleşmesi günü 10.998,00 uzlaşma fiyatından tamamladı

İstanbul, 19 Aralık (Hibya) - Gedik Yatırım, Aralık vadeli endeks sözleşmesinin dün zayıf seyirlerde hareket ederek ana seansı yüzde 1,10’luk düşüşle 10.998,00 uzlaşma fiyatından tamamladığını açıkladı.

Gedik Yatırım: Aralık vadeli endeks sözleşmesi günü 10.998,00 uzlaşma fiyatından tamamladı
Paylaş:

BIST – 30 Yakın Vade

Gedik Yatırım'ın değerlendirmesine göre, Aralık vadeli endeks sözleşmesi dün zayıf seyirlerde hareket ederek ana seansı yüzde 1,10’luk düşüşle 10.998,00 uzlaşma fiyatından tamamladı.

Değerlendirmede şu bilgiler yer aldı:

"Dünkü Fed toplantısında enflasyondaki belirsizlik ve riskler ön plana çıkarılırken, 2025 yılında 50 baz puanlık faiz indirimi ön görülmesi sonrası ABD endekslerinde satışlar sertleşirken, sözleşmede akşam seansı kapanışı uzlaşma fiyatının altında 10.907,00 seviyesinden gerçekleşti. Bu sabaha baktığımızda ABD vadelilerinde hafif alıcılı seyirler izlenirken, Avrupa endeksleri satıcılı açılışlara işaret ediyor. Asya piyasalarında da ağırlıklı satıcılı seyirler hâkim. Bu görünüm altında sözleşmenin güne zayıf bir başlangıç yapmasını bekliyoruz.

"Sözleşmede zayıf seyrin devamı durumunda 10.860 seviyesi destek noktası olarak takip edilebilir. Bu seviye altında 10.810 ve 10.737 seviyeleri gündeme gelebilir. Devamı hareketlerde diğer destek noktaları olarak 10.680 ve 10.620 seviyeleri izlenebilir. Son dönemdeki zayıf seyirlerin yerini tekrardan yükselişlere bırakması durumunda 10.980 seviyesi direnç noktası olup, bu seviye üzerindeki hareketlerde ise 11.070 – 11.130 ve 11.195 seviyeleri direnç noktaları olarak takip edilebilir.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et A1 Capital'den pay alım satım haberleri

Akışın sonuna geldiniz.

```html ```