WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
DÜNYA

Zelenski, Slovenya Başbakanı Golob ile değerlendirmelerde bulundu

Kiev, 21 Şubat (Hibya) - Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Slovenya Başbakanı Robert Golob ile telefonda görüştü.

Zelenski, Slovenya Başbakanı Golob ile değerlendirmelerde bulundu
Paylaş:

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Slovenya Başbakanı Robert Golob ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Slovenya'ya Ukrayna'ya 14 savunma yardımı paketi sağladığı için teşekkür eden Zelenski, "İkili ilişkileri, yaklaşan planları ve ortak adımları görüştük, ayrıca savaşı sona erdirme ve güvenlik garantileri konusundaki görüş alışverişinde bulunduk. Hızlı ve birleşik bir eylem, adil ve kalıcı bir barışa ulaşmak için anahtardır. Slovenya, bu konuda açık bir anlayış ve hazır oluş sergilemiştir" ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```