WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Zelenski: Avrupa'nın birliği ve ABD liderliği şüphesiz bu savaşa son verebilir

Kiev, 5 Mart (Hibya) - Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Portekiz Başbakanı Luis Montenegro ile telefon görüşmesi yaptı.

Zelenski: Avrupa'nın birliği ve ABD liderliği şüphesiz bu savaşa son verebilir
Paylaş:

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Portekiz Başbakanı Luis Montenegro ile görüşerek Portekiz'in hem askeri hem de siyasi desteği için minnettar olduğunu belirtti.

Görüşmede, Londra'daki liderler zirvesinin ayrıntılarını paylaşan Zelesnki, "Burada Ukrayna'ya adil ve sürdürülebilir bir barış ve tüm Avrupa'ya güvenlik getirecek bir eylem planı hazırlamayı kabul ettik. Buna ülkemizi güçlendirmek ve güvenlik garantileri sağlamak da dahildir." dedi.

Zelenski, Avrupa ortaklarıyla iletişim halinde olunacağı ve sonraki adımlarımızı tartışılacağına dikkat çekerek "Avrupa'nın birliği ve ABD liderliği şüphesiz bu savaşa son verebilir." ifadelerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.