GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-11-2022 13:20

BAŞKAN BEYAZGÜL’ÜN TALİMATIYLA BİR ENGEL DAHA AŞILDI

BAŞKAN BEYAZGÜL’ÜN TALİMATIYLA BİR ENGEL DAHA AŞILDI

BAŞKAN BEYAZGÜL’ÜN TALİMATIYLA BİR ENGEL DAHA AŞILDI

Yaşadığı bir kaza sonrası engelli duruma düşen ve her iki bacağını da kullanamayan Şanlıurfalı Mahmut Geçgel, engeli sebebiyle hapsolduğu evden Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlarıyla kurtuldu. Geçgel’e akülü aracı teslim edilerek bir engelli vatandaşın daha mutlu olması sağlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi engelli bireylerin hayat şartlarını iyileştirmeye, sosyal hayatın içerisinde daha fazla yer almalarını sağlamaya devam ediyor. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Eyyübiye ilçesi Hacı Bayram Mahallesi 3330. sokakta ikamet eden Mahmut Geçgel’in akülü araç talebini geri çevirmedi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Geçgel’in mutluluğu gözlerinden okundu.

Yaşadığı bir kaza sonrası bacaklarını kullanamayan ve yaklaşık 3 aydır evden dışarıya çıkamayan 3 çocuk babası bedensel engelli Mahmut Geçgel eşinin yardımlarıyla hayata tutunmaya çalışıyor.
Yüzde 83 bedensel engeli bulunan Geçgel, uzun bir süredir bir odaya mahkûm kaldığını belirterek Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e akülü araç taleplerini geri çevirmediği için teşekkür ederek Allah Başkanımızdan razı olsun” diye konuştu.

Eşi ve kardeşinin destekleriyle akülü sandalyeye oturtulan Mahmut Geçgel çocuklarını da kucağına alarak yaklaşık “3 aydır evin içindeyim dışarıya çıkamıyorum. İki kişi beni kaldırarak buraya çıkarıyor. Bundan sonra Allah’ın sayesinde Başkanımızın sayesinde dışarıya çıkacağım, gezip dolaşacağım. Allah Başkanımızdan razı olsun.” İfadelerine yer verdi.

ibrahim uyguribrahim uygur