WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Diyarbakır Büyükşehir, Afet risk yönetimi toplantısına katıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Birliği’nin desteğiyle Sivil Toplum Geliştirme Merkezi’nin koordinasyonunda başlatılan “Afet Risk Yönetiminde Sivil Toplum Örgütlerinin Kapasitesinin Desteklenmesi Programı”nın tanıtım toplantısında yerini aldı.

Diyarbakır Büyükşehir, Afet risk yönetimi toplantısına katıldı
Paylaş:

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı olarak Büyükelçi Thomas Hans Ossowski, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile sivil toplum örgütü temsilcilerinin katıldığı toplantıda, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni Afet İşleri Dairesi Başkanı Azad Yıldız ile Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Dairesi Başkanı Evin Dinar temsil etti.

Türkiye'de yaşanan doğal afetlere karşı toplumsal bilinci artırmak; hızlı, etkin ve kapsayıcı müdahale çözümleri üretmek amacıyla koordineli bir çaba ortaya koymak amacıyla yapılan toplantıda, konuşmalar yapıldı.

Programda, afet risk yönetiminde sivil toplumun kapasitesinin desteklenmesi için imza töreni gerçekleştirildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```