WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Özel: Milletin anayasal hakkı olan demokratik tepkiye saygı duyacaksınız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, milletin anayasal hakkı olan demokratik tepkiye saygı duyulması gerektiğini vurguladı.

Özel: Milletin anayasal hakkı olan demokratik tepkiye saygı duyacaksınız
Paylaş:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özel, belediye başkanlarının gözaltına alınması sonrası Saraçhane'de yapılan gösterilerde konuştu.

Türkiye’ye yapılan bu kötülüğün sorumlularının, kendilerini  “sorumsuzlukla” suçladığını aktaran Özgür Özel, "Açıklamalarımızı çarpıtıp üste çıkmaya çalışanlara ne diyeyim? Söylediğimiz bellidir; 'Demokratik biçimde, şiddete bulaşmadan, kırıp dökmeden, yakıp yıkmadan sokaklar bizimdir, meydanlar bizimdir'" dedi.

Polise ve vatandaşlara da zulmedildiğini söyleyen Özel, "Milletin anayasal hakkı olan demokratik tepkiye saygı duyacaksınız. Buna karşı verilen her emir kanunsuz emirdir." açıklamasını yaptı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.