WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Beşiktaş'ta bağımsız yönetim kurulu üyesi ataması

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'de bağımsız yönetim kurulu üyesi ataması yapıldı.

Beşiktaş'ta bağımsız yönetim kurulu üyesi ataması
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimiz yönetim kurulunun 15.04.2025 tarih ve 2025/27 sayılı kararıyla Oğuz Tolga Egemen'in istifası nedeniyle boşalan üyeliğe TTK'nın 363. maddesi uyarınca yapılacak ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere Ali Berke Tükenmez'in atanmasına karar verilmiştir.'' bilgisi verildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```