WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Kacır: Türkiye, haberleşme uydusu geliştirebilen 11 ülke arasına dahil oldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜRKSAT 6A ile Türkiye'nin haberleşme uydusu geliştirebilen 11 ülke arasına dahil olduğunu bildirdi.

Bakan Kacır: Türkiye, haberleşme uydusu geliştirebilen 11 ülke arasına dahil oldu
Paylaş:

Bakan Kacır, Milli Teknoloji Hamlesi’nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu TÜRKSAT 6A'nın  bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla devreye alınacağını duyurdu.

TÜRKSAT 6A ile Türkiye'nin haberleşme uydusu geliştirebilen 11 ülke arasına dahil olduğuna dikkat çeken bakan Kacır, " Bu başarıyı kendi insan kaynağımızla, kendi öz kabiliyetlerimizle gerçekleştirdik. Milli Uzay Programı hedeflerini bir bir gerçekleştirerek Türk Milletine yeni gururlar yaşatmaya devam edeceğiz." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.