WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Bosch Fren'in sermaye artırımına SPK onayı

Bosch Fren Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin sermaye artırımına SPK onay verdi.

Bosch Fren'in sermaye artırımına SPK onayı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin 450.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanını içerisinde 30.636.683 TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden (bedelli) karşılanmak üzere 91.910.049 TL (yüzde 300) artırılarak 122.546.732 TL'ye yükseltilmesi sebebiyle artırılacak olan 91.910.049 TL nominal değerli payların ihracına ilişkin başvurumuz Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanmıştır.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et DCT Trading, paylarından geri aldı

Akışın sonuna geldiniz.