WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Kartal Belediyesi kreşlerinde 23 Nisan kutlamaları

Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı renkli gösterilerle kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in de katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, çocukların sahne performansları izleyenlerden büyük alkış aldı.

Kartal Belediyesi kreşlerinde 23 Nisan kutlamaları
Paylaş:

Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı renkli gösterilerle kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in de katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, çocukların sahne performansları izleyenlerden büyük alkış aldı.

Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde düzenlenen kutlama programına; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Belediye Meclis Başkanvekili Özlem Bulut, Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars, Kreş Müdürü Hilal Kıraç, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşma yapan Başkan Gökhan Yüksel, şu ifadelere yer verdi:

“Bugün sadece bir bayram değil. Bugün, bu ülkenin kaderinin halkın iradesine emanet edildiği, egemenliğin kayıtsız şartsız millete verildiği çok özel bir gün. Bu kutsal emanetin yarınki sahipleri ise işte bugün burada, karşımızda; neşe içinde dans eden, şiirler okuyan, gözlerinden umut fışkıran bu güzel çocuklarımızdır. Sevgili çocuklar, sizler sadece ailenizin değil, bu kentin, bu ülkenin ve hatta tüm insanlığın umudusunuz. Bizler, sizlerin daha özgür, daha adil, daha huzurlu bir Türkiye’de yaşaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Siz yeter ki hayal kurun, öğrenin, üretin ve birbirinizi sevin. Çünkü biliyoruz ki sizlerin yüreğinde taşıdığı sevgi, bu ülkeyi aydınlık yarınlara taşıyacak en büyük güçtür. Kıymetli öğretmenlerimiz, sizler de çocuklarımızın ilk adımlarında onlara rehberlik eden, her birine sevgiyle yaklaşan, sabırla, özveriyle emek veren yol arkadaşlarısınız. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Tüm velilerimize de teşekkür ediyorum. Bu güzel günde bizlerle birlikte olduğunuz, çocuklarınızla gurur duyduğunuz, onların heyecanına ortak olduğunuz için. Bu coşkuyu, bu heyecanı sizlerle paylaşmak benim için tarifsiz bir mutluluk. Hep birlikte nice 23 Nisanlara!"

Konuşmanın ardından sahne sırası kreş öğrencilerindeydi. Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören 5 yaş grubu öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde şiirler okuyarak, şarkılar söyleyip hazırladıkları dans performanslarını sahneledi. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.