WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Dicle Üniversitesi'nde ″Mezuniyet Sergisi″ sanatseverlerle buluştu

Diyarbakır, 8 Mayıs (Hibya) - Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği son sınıf öğrencileri, dört yıllık eğitim süreçlerini taçlandıran “Mezuniyet Sergisi”ni sanatseverlerle buluşturdu.

Dicle Üniversitesi'nde ″Mezuniyet Sergisi″ sanatseverlerle buluştu
Paylaş:

Sanat Galerisi'nde düzenlenen sergiye; Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şengül Kocaman, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı İhsan Çakar, Atis Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Aygül, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Resim ve Grafik Atölyeleri 4. sınıf öğrencilerinin yıl boyunca ortaya koyduğu çalışmaların yer aldığı sergi, yaratıcılıkla yoğrulmuş eserlerle dikkat çekti. Uzman Fatma Altın Yüce ve Dr. Umut Yağcı'nın küratörlüğünde hazırlanan sergi, öğrencilerin sanatsal birikimlerini yansıtmanın yanı sıra izleyicilerden de yoğun ilgi gördü.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```