WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Martı'dan Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan'a ziyaret

Martı'dan Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan'a ziyaret
Paylaş:

İSTANBUL (AA) - Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem, New York Borsası'nda halka açılma haftası için bulunduğu ABD'de, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan'ı makamında ziyaret etti.

Martı'dan yapılan açıklamaya göre, New York Borsası'nda hisseleri MRT koduyla işlem görmeye başlayacak olan Martı'nın kurucusu Oğuz Alper Öktem, 13 Temmuz'da katılacağı tarihi gong seremonisi için yönetim ekibiyle birlikte ABD'ye gitti.

ABD'de bulunduğu süre zarfında yatırımcılar ve iş çevreleri ile yerleşik Türk iş dünyası temsilcileri başta olmak üzere bazı temaslarda bulunacak olan Öktem'in ilk durağı Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği oldu. Büyükelçilik konutunda gerçekleşen ve yaklaşık bir saat süren görüşmede, Martı'nın dünyanın en önemli borsasında işlem görecek olması, bu hamlenin Türk teknoloji startup ekosistemi için önemi ile birlikte Martı'nın gelecek vadedeki planları gibi önemli konular görüşüldü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Öktem, "Washington Büyükelçimiz Sayın Murat Mercan bizleri Büyükelçilik konutunda ağırladı. Devletimizin desteğini tüm gücüyle arkamızda hissettirdiği için Sayın Büyükelçimize Martı ve TAG ailesi adına teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.


Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```