Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelindeki hanelere dokunmaya devam ediyor.

Müdürlük bünyesinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sürdürülen hizmetlerin yanı sıra gönüllere dokunan projelerle de ailelerin yanında olan Haliliye Belediyesi, ilçede dünyaya gözlerini açana bebekleri de düşünüyor. Hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek projesiyle Haliliye’de dünyaya gelen bebeklerin ilk ihtiyaçları olan çanta ve puset hediyeleri ailelerine teslim ediliyor. Ailelerin doğum raporuyla yaptığı başvurunun ardından ekiplerin kapı kapı ulaştırdığı hediyelerle, şu ana kadar 4 bin 177 bebeğin hediyesi ailelerine ulaştırıldı. Başkan Mehmet Canpolat’ın eşi Fethiye Canpolat’tın da eşlik ettiği ziyaretlerden duydukları memnuniyet yüzlerine yansıyan anneler, Haliliye Belediyesi’nin yeni doğan bebekleri de unutmadığını ifade ederek teşekkürlerini iletti. 

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise puset ve çanta hediyelerinden faydalanmak ve başvuru yapmak isteyen vatandaşların “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla detaylı bilgi alabilecekleri kaydedildi.