Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Konserleri etkinliği tüm coşkusuyla devam ediyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını yürüten Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, mahalle mahalle Yaz Konserleri düzenliyor. Halk oyunları ve sıra gecesi ekibinin yer aldığı Yaz Konserlerinde vatandaşlara, unutulmaz bir akşam yaşatılıyor. Devteyşti ve Karşıyaka Mahallelerinin ardından Süleymaniye Mahallesinde düzenlenen Yaz Konserine mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Şehit Ahmet Oktay Günak Parkında halk oyunları ekibinin yöresel oyunlarıyla başlayan programda, başta çocuklar olmak üzere aileler doyasıya eğlendi. Halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından sıra gecesi ekibinin seslendirdiği türkülere eşlik eden mahalle sakinleri, her yıl düzenlenen Yaz Konserleriyle unutulmaz bir akşam yaşadıklarını ifade ederek, Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat'a teşekkürlerini iletti.

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından etkinlik alanında ise mahalle sakinlerine yöresel lezzetlerden olan meyan şerbeti ikram edildi.

 

Öte yandan, bugün İmambakır Mahallesinde düzenlenecek olan Yaz Konseri programı, Halil Karaduman Parkında 21.30'da başlayacak.