Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda “Pençe Kilit Harekat Bölgesi’nde şehit olan Mehmetçiğimiz Piyade Sözleşmeli Er Erkan Selçuk’a Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadesini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj şöyle:

“Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Mehmetçiğimiz Piyade Sözleşmeli Er Erkan Selçuk’a Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un mesajı şu şekilde:

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Sözleşmeli Er Erkan Selçuk’a Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Pençe Kilit Harekat Bölgesi’nde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Sözleşmeli Er Erkan Selçuk kardeşime Rabbimden rahmet, kederli ailesine sabır ve dayanma gücü diliyorum. Ordumuzun ve aziz milletimizin başı sağ olsun.”

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Kahraman Mehmetçiğimiz Erkan Selçuk'a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Milletimizin başı sağ olsun. Piyade Sözleşmeli Er Erkan Selçuk’a Allah’tan rahmet, ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin mekanı ali olsun.” ifadesini kullandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, mesajında şunları kaydetti:

“Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi’nde PKK’lı teröristlerin tuzakladığı EYP’nin patlaması sonucu Piyade Sözleşmeli Er Erkan Selçuk şehit olmuştur. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve silah arkadaşlarına sabır dilerim. Büyük Türk milletinin başı sağ olsun.”