WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
ASAYIŞ

  Sokak ortasında yaşanan silahlı saldırı

  Sokak ortasında yaşanan silahlı saldırı da bir kişi öldü, bir kişi yaralandı   

  Sokak ortasında yaşanan silahlı saldırı
Paylaş:

  AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan silahlı saldırıda bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.   
  Olay, kent merkezi Erenler mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokakta üstlerine tüfekle ateş açılan iki kişiden biri öldü, yaralanan biri de hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin bölgedeki incelemeler sürüyor. 
                             

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYIŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.