WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
GÜNCEL

Kadın girişimciler Şanlıurfa’da buluşacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Eskişehir, Trabzon ve Şanlıurfa İl Kadın Girişimciler Kurulları, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ev sahipliğinde bir araya gelerek, sinerji oluşturacak.

Kadın girişimciler Şanlıurfa’da buluşacak
Paylaş:

TOBB Şanlıurfa, Eskişehir ve Trabzon’daki İl Kadın Girişimci Kurulu başkan ve üyeleri, Şanlıurfa’da bir araya gelerek, 2 gün boyunca iş ortaklıkları, girişim önündeki engellerin kaldırılması hususunda fikir alışverişinde bulunacak, eğitimlere katılacak. Yarın açılış programıyla başlayacak etkinliklere, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı da katılacak. 

Projenin ikinci ayağı Şanlıurfa’da yapılacak 

Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri ile Eskişehir, Şanlıurfa ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından İl Kadın Girişimciler Kurullarının desteği ile organize edilen “Girişimci Kadınlar Buluşması’nın ikincisi Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek. Şanlıurfa, Eskişehir ve Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurullarında yer alan iş kadınları arasında, birlikte iş yapma kültürünün geliştirilmesi ve sürdürülebilir kılınması açısından yapılabileceklerin değerlendirileceği toplantıda, “Kadın Girişimciler Nasıl Birlikte Hareket Edebilir”, “İller arasındaki iletişimi nasıl arttırabiliriz”, “Hangi ortak projeler içerisinde yer alabiliriz?” sorularının cevapları aranacak. 

Yazmacı: Kadının sosyal statüsü yükselecek 

Etkinliklerde ayrıca kadın girişimcilerin önündeki engelleri aşabilmeleri için başvuracakları yöntem ve imkanlara vurgu yapılması hedefleniyor. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yazmacı da kadın girişimcilerin toplumsal ilerlemenin kadının sosyal statüsünün yükseltilmesiyle sağlanabileceğinin bilincinde olduğunu vurguladı. Yazmacı, 13-15 Eylül tarihleri arasında ilki Eskişehir’de gerçekleşen buluşmanın ikincisinin Şanlıurfa’da gerçekleşmesinden mutlu olduklarını belirterek, “Etkinliğin iş kadınları arasında sinerji oluşturulması için önem taşıdığına inanıyorum. Kadın girişimciliğinin geleceği için de umut veren bir etkinlik olacak. Sadece ailenin temelini, toplumun yapı taşını oluşturan değil aynı zamanda ekonomimizin, kalkınmamızın en önemli unsuru olan kadınlarımız, kadın girişimciliğini Avrupa Birliği standartlarına 

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```