BAŞKAN YAVUZ'DAN TERÖR SALDIRISINA SERT TEPKİ

 

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, "Emniyet güçlerimizi hedef alarak bu kalleş saldırıyı gerçekleştiren, insanlıktan nasibini almamış terör maşalarının, milli birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya dün olduğu gibi bugün de güçleri yetmeyecektir. Devletimizin terörle mücadelesi kararlılıkla devam edecektir" dedi.

 

Bu sabah İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde düzenlenen saldırıda yaralanan polislerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Teröristleri ve arkalarındaki güçleri bertaraf etmek için kararlı bir şekilde mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimizin ve kurumlarımızın daima yanında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz. Milletimiz ve devletimiz, hain güçlere fırsat vermeyecek, birlik ve beraberlik içinde mücadelesini sürdürecektir. Milletimize ve memleketimize geçmiş olsun.

Emniyet güçlerimizi hedef alarak bu kalleş saldırıyı gerçekleştiren, insanlıktan nasibini almamış terör maşalarının, milli birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya dün olduğu gibi bugün de güçleri yetmeyecektir. Devletimizin terörle mücadelesi kararlılıkla devam edecektir. Bu alçak saldırının sorumluları da en kısa zamanda yakalanarak hak ettikleri cezaya çarptırılacaktır."