WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Putin ve Ramaphosa, ticaret ve Ukrayna konularını görüştü

Moskova, 10 Şubat (Hibya)-Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Güney Afrika Devlet Başkanı Cyril Ramaphosa, 10 Şubat’ta telefon görüşmesi gerçekleştirdi; ikili iş birliği ve Ukrayna’daki durum ele alındı.

Putin ve Ramaphosa, ticaret ve Ukrayna konularını görüştü
Paylaş:

Rusya Devlet Başkanı  Putin ve Güney Afrika Devlet Başkanı Ramaphosa, 10 Şubat’ta telefon üzerinden görüştü. Görüşmede, Rusya-Güney Afrika Kapsamlı Stratejik Ortaklığı çerçevesinde ticaret, ekonomik ve yatırım alanlarında karşılıklı fayda sağlayan iş birliğinin daha da geliştirilmesi konuları ele alındı.

Ukrayna çevresindeki durum da görüşmede gündeme geldi. Ramaphosa, çatışmanın siyasi ve diplomatik yollarla çözülmesine yönelik Rusya’nın çabalarını desteklediğini ifade etti.

Her iki lider, mevcut uluslararası gelişmeler üzerine görüş alışverişi yaparken G20 ve BRICS çerçevesinde Rusya ile Güney Afrika arasındaki koordinasyonun sürdürülmesinin önemine dikkat çekti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.