Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Harran İlçesine bağlı kırsal mahallelerde alt yapı çalışması tamamlanan yollarda sathi kaplama ve beton yol çalışmasını tamamladı. Mahalle sakinleri Başkan Beyazgül’e hizmetlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

 

13 ilçeye adil hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kırsalda yol çalışmalarının yüzde 96’sını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin beton yol ve sathi kaplama çalışması tüm hızıyla sürüyor.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, adil hizmet anlayışıyla tüm ilçelerde yatırım ve hizmetlerini sürdürürken, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Harran ilçesinde de beton yol ve sathi kaplama çalışmasını tamamladı. 

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Harran ilçesine bağlı önemli grup yollarından biri olan Türkoğlu, Kaymaklı, Yenice, Demirli, Aydıncık, Damlasu ve Sahide kırsal bölgelerde başlatılan uzun ömürlü, çelik hasırlı beton yol çalışması tamamlanırken ekipler, Bozceylan kırsal mahallesinde ise sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.

 

Mahalle sakinleri ve Türkoğlu Mahalle Muhtarı Ahmet Demirkan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederek yollarının son derece konforlu bir hale geldiğini ifade

ettiler.