Kullanıcıları için sunduğu yatırım seçeneklerini yenilikçi projeleriyle genişleten Türkiye’nin önde gelen kripto para borsası Bitci, bu defa da kullanıcılarına birçok farklı olanak tanıyan Bsocial Token’ı listeliyor. 

Bitci Borsa, Bsocial Token’ı listeleyerek, BSocial.io adlı sosyal medya platformu ile dijital finans arasında bir bağ kurmayı hedefliyor. Yeni kurulacak Bsocial.io adlı platformda kullanılacak olan Bsocial Token, kullanıcıların sosyal etkileşimlerini ve katılımlarını ödüllendirmeyi amaçlıyor. Bu dijital varlık, Bsocial.io platformunda gerçekleştirilen paylaşımlar, yorumlar, beğeniler ve diğer tüm etkileşimler aracılığıyla çeşitli ödüller kazanmaya olanak tanıyor. Ayrıca Bsocial, yalnızca kendi platformunda değil, tüm sosyal medya platformlarında Bitci topluluğu için verilecek görevlerde ödül olarak kullanılabilirken daha fazla bağlantı kurulmasına da olanak tanınıyor. 

Bsocial Token’ın kilitli ön satışı saniyeler içerisinde tamamlandı 

Sosyal medya platformu Bsocial ile dijital finans arasındaki köprü olmayı amaçlayan Bsocial Token’ın arzı, kilitli ve kilitsiz olmak üzere iki farklı şekilde gerçekleşecek. 17 Ekim’de başlayan kilitli ön satışı saniyeler içerisinde tamamlanan Bsocial Token’ın, kilitsiz ön satışı ise 19 Ekim’de başlayacak. Toplamda 20 milyar adet üretilecek token’ın, kilitsiz satış fiyatı ise 0,20 TRY olacak. 

Hibya Haber Ajansı