WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Efeler’de 11,5 milyon liralık altyapı yatırımı başladı

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü, Efeler ilçesinde altyapı çalışmalarını kapsayan yeni bir projeyi hayata geçirdi.

Efeler’de 11,5 milyon liralık altyapı yatırımı başladı
Paylaş:

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü, Efeler ilçesinde altyapı çalışmalarını kapsayan yeni bir projeyi hayata geçirdi. Kızılçay Bulvarı’nda başlatılan çalışma kapsamında kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının yenilenmesi ve güçlendirilmesi hedefleniyor.

Proje çerçevesinde bölgede 650 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı ile 400 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı inşa ediliyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın yol yapım çalışmalarıyla eş zamanlı yürütülen yatırımın toplam maliyetinin 11 milyon 500 bin TL olduğu bildirildi.

Çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kentin tüm ilçelerinde altyapı yatırımlarının devam ettiğini vurgulayarak, “17 ilçemizin tamamında eş zamanlı çalışmalar yürütüyoruz. Aydınımız için hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.