WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Aselsan'ın 40 milyon dolarlık yatırımı devrede

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş, 40 milyon dolar yatırımla tamamlanan akıllı mühimmat ve sualtı sistemleri ilave üretim ve test merkezlerinin devreye alındığını duyurdu.

Aselsan'ın 40 milyon dolarlık yatırımı devrede
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Aselsan, artan sipariş hacmini karşılamak ve üretim altyapısını güçlendirmek amacıyla stratejik yatırımlarını hayata geçirmeye devam etmektedir. Bu kapsamda, 40 milyon ABD Doları yatırımla tamamlanan 17.360 metrekare kapalı alana sahip akıllı mühimmat ve sualtı sistemleri ilave üretim ve test merkezleri devreye alınmıştır. Devreye alınan tesislerle birlikte, hava ve deniz savunma sistemlerinin üretiminde robotik ve otomasyon altyapısı önemli ölçüde güçlendirilmiş; teslimat kapasitesi, hız ve kalite kabiliyeti artırılmıştır.'' bilgisi paylaşıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.